Bijgaand mijn nieuwe menu voor de komende 4 weken. Een paar bekende, maar zeker ook een paar nieuwe gerechten. Met de paasdagen in het verschiet heb ik ook een paar feestelijke gerechten opgenomen. Ik moet echter bij alle gerechten een voorbehoud maken.
Door het Corona virus en de logische maatregelen die de regering heeft genomen is op dit moment, als gevolg van het hamsteren, niet alles verkrijgbaar. Ik ga er echter vanuit dat dit van korte duur is en dat de prijzen voor de producten gelijk blijven. Naar mijn overtuiging een gevarieerd menu met voor elk wat wils.
- Maaltijd Groentesoep
- Maaltijd Kippensoep
- Rijk gevulde Aspergesoep
- Paella, rijk gevuld met kip en zeevruchten
- Varkens oester met Italiaanse Groenten, Puree en Gorgonzola saus
- Zijlende met Port Rode Wijn saus met voorjaarsgroenten
- Aziatische gerechten
Rendang Kip met gekruide rijst, mild, pikant of pittig
Bami Goreng, mild, pikant of pittig
Nasi Goreng, mild, pikant of pittig
- Verse Schotel Kabeljauwhaas met romige mosterdsaus, aardappelen
- Huis gerookte zalm moot met witte Asperges, Noilly Prat tuinkruiden
- Hollandse Pot met Vleeskeuze
- Spercibonenschotel,
- Rauwe Andijvie stamppot,
- Stamppot verse Bietjes,
- Bloemkool schotel,
- Verse Tuinbonenschotel.
Vleeskeuze: Rosbief, Runderstooflapje, Fricandeau, Beenham, Runder rollade en Varkensrollad
- Parelhoen met bospaddestoelensaus geserveerd met aardappelgratin en verse voorjaarsgroenten
- Kipstoofschotel op Italiaanse wijze met naar keuze pasta of Italiaanse puree
Reactie plaatsen
Reacties